Boen Gård befaring

11. sep. 2020

Basis har vært på befaring til Boen Gård

Den gamle lystgården Boen Gård, har en unik beliggenhet ved Tovdalselva, noen kilometer nordøst for Kristiansand. Gårdens eiere satser i dag på kurs-, konferanse- og selskapsvirksomhet, med laksefiske og gastronomi i naturskjønne omgivelser som hovedattraksjoner. BASIS arkitekter har hatt ansvar for ombygging av tre av de gamle uthusbygningene til lokaler for overnatting og arrangementer.

Fredag 4. september besøkte arkitektkontoret Boen Gård, som etter ombyggingen stod klar til å ta imot gjester denne sommeren. Etter en deilig tre retters lunsj, startet vi befaringen til de tre bygningene: Kornmagasinet, Treskelåven og Ishuset. Hvert bygg har sin egen sjarmerende karakter. Grove, restaurerte tømmervegger og natursteinsvegger i kombinasjon med moderne materialer og møbler, skaper en unik atmosfære som kombinerer fortid og nåtid. Prosjektet har blitt en stor suksess og årets sommersesong har, tross usikre tider, vært over all forventning.

Basis arkitekter AS

Vestre strandgate 42, 4612 Kristiansand

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

38 17 70 90