Kom og bli vår nye sivilarkitekt!

1. des. 2022

 

Vil du ha en sentral rolle i et lite arkitektfirma? 

Vil du bli en viktig brikke i et lite, spennende og allsidig arkitektmiljø som har fokus på grønne og innovative løsninger? Vi søker etter en dyktig og engasjert sivilarkitekt som har lyst til å designe og utvikle bærekraftige og fremtidsrettede bygg som setter positive preg på omgivelsene.  Hvis du har lyst til å jobbe med stor variasjon i oppdrag er Basis Arkitekter det riktige stedet for deg!

Hos Basis Arkitekter vil du få jobbe med helheten fra konseptfase til ferdigstillelse. Hverdagen vil ha stor bredde. Vi er opptatt av å skape god arkitektur i fellesskap og jobber derfor gjerne i team.  Vi har et uformelt og sosialt miljø hvor trivsel på jobb har stort fokus.

Som del av et lite firma får du større påvirkning og muligheten til å innta en sentral rolle i firmaet, og du vil kunne være med på å forme veien vår videre.  Det vil være mulig å gå inn på eiersiden i firmaet.
 
Vi håper du sammen med oss har lyst til å sette ditt preg på arkitekturen på Sørlandet!

Vi gleder oss til å høre fra deg!  Ta gjerne en konfidensiell samtale med Trond Sørensen i Mentor Partner på telefon 900 92201.

 

Dette blir hverdagen din

  • Prosjektering; fra konseptutvikling til ferdigstillelse bygg
  • Prosjektledelse
  • Søknadsprosesser mot det offentlige
  • Planarbeid/ utvikle reguleringsplaner
  • Bidra innen salg og markedsføring      

Ønsket bakgrunn

  • Utdannet Sivilarkitekt /mastergrad med noen års relevant erfaring
  • Erfaring/forståelse for prosjektgjennomføring og prosjektstyring
  • Kunnskap om lovverk og forskrifter vi må forholde oss til.
  • Gjerne erfaring med bruk av REVIT eller liknende
  • Flytende norsk skriftlig og muntlig
 

Om arbeidsgiveren

 BASIS arkitekter AS er et veletablert arkitektkontor med lokaler midt i Kristiansand.

Kontoret har nå syv dyktige medarbeidere, hvor alle har varierende spesialkompetanse, slik at vi til sammen dekker alle aspekter ved faget. Firmaet har sentral godkjenning i alle aktuelle tiltaksklasser for arkitekturprosjektering og funksjonen som ansvarlig søker . Vårt arbeidsområde omfatter arkitekturfaget i vid forstand.

Vi har levert et stort antall av varierte prosjekter innen offentlige bygg, kultur, kirker, næringsbygg, boliger, hytter, rehabilitering og reguleringplaner for å nevne det viktigste.  

 

Søk på stilling

https://380265.webcruiter.no/main/recruit/public/4561075042?&language=&use_position_site_header=0&url_org=380265

 

Basis arkitekter AS

Vestre strandgate 42, 4612 Kristiansand

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

38 17 70 90