Bortgang Andreas S. Anderssen

12. sep. 2022

ANDREAS SIGURD ANDERSSEN

1954 - 2022

 

Det er med stor sorg vi i Basis arkitekter AS mottok budskapet om at vår kjære venn og kollega Andreas, var gått bort. Fredag 9. september var han på fjelltur i Setesdal med to gamle studiekamerater, da han uten forvarsel plutselig falt om. Livreddende førstehjelp ble umiddelbart igangsatt og legehelikopter tilkalt, men livet stod ikke til å redde.

Våre tanker og medfølelse går først og fremst til hans nærmeste familie, men sorgen og savnet etter Andreas vil nok prege oss alle i lang tid fremover. 

Det føles så meningsløst og uvirkelig å miste en kollega og venn på denne måten, samtidig som det minner oss om hvor skjørt og sårbart livet kan være.

Andreas var selve grunnfjellet i firmaet vårt – det er derfor vanskelig å fatte at han nå plutselig er borte. Men sammen må vi gå videre på den veien Andreas viste oss, og sammen i sorgen og savnet, må vi fullføre både de oppgavene og de faglige målene Andreas ønsket at vi som kolleger skulle gjennomføre.

Det vil for oss være den beste måten å hedre hans minne på!

Basis arkitekter AS

Vestre strandgate 42, 4612 Kristiansand

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

38 17 70 90